Wat betekenen wij voor u?
Nieuw Jansen ondersteunt en versterkt de communicatiepositie of communicatieafdeling.
Wij zetten communicatieprojecten op en werken deze van uit A tot Z. De basis voor onze aanpak is een communicatiestrategie (bestaand of door Nieuw Jansen te ontwikkelen), gevolgd door een tactisch communicatieplan. Vervolgens stellen we communicatiemiddelenmix en -kalender samen en zorgen we voor de juiste  uitvoering. 
 
De ervaring leert dat wij vaak fungeren als projectleider, coördinator of als ‘spin in het web’ voor de aansturing en uitvoering van communicatieprojecten. Wij zorgen voor interne afstemming en samenwerking met externe partijen. Vaak werken wij met onderzoekbureaus, persvoorlichters, webdesigners en social media experts. Gedurende de opdracht is Nieuw Jansen uw aanspreekpunt en neemt hiermee werk uit uw handen.
 
Onze aanpak kenmerkt zich door doortastendheid en is altijd gericht op resultaat. We bewaken inhoud en kwaliteit door periodieke terugkoppeling. Daarnaast werken we met een transparante planning en een realistisch budget zodat u tijdens het project altijd weet waar u aan toe bent.