Maatschappelijk betrokken
Nieuw Jansen werkt vrijwillig mee aan projecten met een maatschappelijk belang. Deze initiatieven ondersteunen wij door onze expertise in te zetten voor de promotie en communicatie rondom een project. De gedachte hierachter is eenvoudig: ‘De maatschappij, dat ben jij’. Verbinding tussen mensen en participatie van mensen creëert een betere, mooiere en waardevollere samenleving. Daar wil Nieuw Jansen in alle bescheidenheid een bijdrage aan leveren.

40 jaar Rozendaal2010: Communicatie en promotie voor het 40-jarig jubileum van de wijk Rozendaal in Leusden. Tevens waren we verantwoordelijk voor het concept en de samenstelling van de uitgave: ‘Europarkstad Leusden, meer ruimte om te leven, 40 jaar Rozendaal’. Korte impressie>

2007: Reclame voor stichting Hotel con Corazon in Nicaragua.
We creëerden publiciteit door het organiseren van workshops voor kinderen op een basisschool in Granada. Aan de kinderen werd gevraagd wat ze later wilden worden en hun dromen werden uitgebeeld door graffiti op de bouwomheining van het hotel. De activiteiten zorgden voor veel bekijks en lokale publiciteit voor het hotel. Een artikel over het hotel en de activiteiten verscheen op de voorpagina van Nica Times.